16/10-06 Fulham - Charlton 2-1 match rataing 2. Yleisöä: 19 179
1.Claus Jensen 2. Darren Bent 3. Rommedahl
Ensimmäisen jakson paras tilanne syntyi puolen tunnin kohdalle, kun Hreidarssonin rajaheiton jälkeen pallo pelattiin pitkällä poikittaisnostolla oikeaan laitaan Rommedahlille, joka keskitti 16 rajalle, mistä Jimmy Floyd Hasselbaink laukoi kohden oikeaa alakulmaa, mutta Antti Niemi koppasi varmasti pallon syliinsä.
Hetkeä myöhemmin Rommedahl pääsi laukomaan 16 viivalta vasemmalta tulleesta Darren Bentin erinomaisesta keskityksestä, mutta pallo viuhui oikean yläkulman yli.
Jakson viimeinenkin maalipaikka siunautui Charltonille, kun Rommedahl keskitti jälleen oikealta rankkarialueen rajalle ja Reid laukoi niukasti oikean takatolpan väärälle puolelle.
Puoliajalla oli amerikkalaistyylistä cheeleader touhua ja sitten arvottiin katsojien keskuudesta kaksi onnellista kausikortin omistajaa, ja täytyy sanoa että kävi viuhka taas kerran hyvin
läheltä, kun alapuolellani olevalta riviltä viereisen istuimen eli paikalla cb 152 istunu hemmo voitti kausikortin – toisaalta mitäpä minä sillä olisin tehnyt, kun enemmän kiinnostaa tämä aidompi englanninliiga mitä championchipissä pelattaan (ja sen alapuolella). Olisihan se ollut tyyristä matkustella vähän väliä Craven Cottagelle (ikäänkun en olisi myynyt pilettiä jollekkin paikalliselle - heh hee).

Buuausten saattelimista pelaajista sanoma meni paremmin perille Fulhamin miehistölle
ja toinen jakso alkoi kotijoukkueelta pirteämmin, mutta varsinaista sähinää matsiin saatiin vasta, kun Fulham vaihtoi 58 minuutin kohdalla Helgusonin tilalle Claus Jensenin (tämänkin hemmon piti aikanaan tulla Ipsuun, mutta Charlton veti pidemmän korren. Charltonissahan riittää näitä ex-Ipsuja eli Ambrose, Holland, M.Bent, D.Bent, Hreidarsson), joka oli siirtynyt nimenomaan Charltonista £4m kesällä-04 Fulhamiin! Nyt Jensen paluu kentälle vuoden loukkaantumiskierteen jälkeen oli erinomainen - man of the match!!!
Ottelun avausosuma syntyi 65 minuutin kohdalla, kun Routledge hankki Fulhamille vaparin keskialueen oikealta laidalta ja Claus Jensen nosti pallon rp-kaaren vasemmalle puolelle,
josta McBride pääsi laukomaan pallon oikeaan alakulmaan. Heti perään Radzinski pääsi vastaavasta paikasta laukomaan ja kierteinen veto painui niukasti oikean yläkulman yli.
Fulham jatkoi painamista ja seuraavakin tilanne tuli oikealta laidalta, kun Rosenior (?) syöttää pystyyn ryntäävälle Claus Jensenille, joka rynnii rp-alueelle ja nostaa pallon
Carsonin olkapään yli maalin kattoon 2-0.
Maalien jälkeen Fulham vetäytyi ja rupesi varmistelemaan 2-0 johtoaan, mikä sitten odotetusti kostautui. 78 minuutin kohdalla rp-alueella kaatunut vaihtomies Thomas pelaa kaatuneenakin pallon pilkun kohdalle Darren Bentille, joka sijoittaa varmasti ohi Niemen oikeaan alakulmaan 2-1. Se oli Bentin 4 liigaosuma Charltonin kuudesta!
Lopussa Charltonin rahkeet eivät kuitenkaan riittäneet tasoitukseen ja viimeistään Antti Niemi piti huolen, ettei Charltonin yritykset ovat tuloksettomia.
Matsin jälkeen kiersin pahimman ruuhkan kiertoliikkeellä, ja pääsin kohtuullisen nopeasti Putney Bridgen asemalle, ja yllätyksekseni mahduin ensimmäiseen junaan, jossa kuulin puhuttavan suomea kahtaalla. Eli pari nuorta miestä samassa vaunussa puhuivat pelistä ja viereni seisomaan tullut iäkäämpi pariskuntakin tuli matsista. Turkulainen vanhempi pariskunta osottautui TPS:n kannattajiksi ja olivat syyslomalla Lontoossa ja mitäpä parempaakaan tekemistä Lontoossa olisi kuin käydä Fulhamin matsissa. Hyvästelin pariskunnan Notting Hill gate asemalla ja vaihdoin Eppingiin menevään junaan ja matkan varrella häipyivät viimeisetkin fanit metrosta ja vain minä jatkoin Eppingiin asti. Sitten vielä
tassuttelin kaupungin halki sairaalan pihan parkkiin, ja autolla yöpuulle valmistautumaan seuraavan päivän koitokseen.
Tiistaina 17 lokakuuta jälleen aikainen viiden herätys ja Corsan lisäksi oma nokka kohden Ipsua ja uutta ottelua.
Konoset oli kunnossa edellispäivän Olympia viiskymppisestä huolimatta, joten vieressä
olevaa Portman Roadia (katua siis, jonkamukaan kenttä on nimetty) alas stadionille, jossa yllätyksekseni kauppa oli vielä kiinni.

nurmelle jota oli kentänhoitajat hinkkaamassa leikkureillaan illaksi pelikuntoon ja minä käväisin koskettamassa pyhää nermimattoa, ja otin muutaman valokuvankin.
Ohi menevät virkailijatkaan eivät kiinnittäneet meikäläisturjakkeeseen mitään huomiota, mutta kun tepastelin pääportista ulos kyseli porttivahti mikä olen miehiäni ja mistä tulen? I´m fron
Seuraavaksi menin Ipsun kauppaan, jossa "Beksi" luukin omaava myyjä muisti minut ja kyseli, mitä pidin WBA-pelistä, no 1-5 joten ei siitä voinut pitää ellei olle WBA-fani tai masokisti. Entä osasitko harjoituskeskukseen jatkaa poju utelua. Kerroin, että osattiin, kun oli se vanhan herrasmiehen antama kartta ja kerroin vielä varmuudeksi U-18 ottelun lopputuloksen > 2-2. Enempää kun englanniksi osannut. Ostin pojulta lipun North Endin toiseen kerrokseen toiselle riville, jotta sieltä voi ottaa paremmin kuvia. No nyt ”beksi” kysyi otinko kuvia WBA-ottelusta jaotanko nyt kuvia? Tyydyin lyhyesti vastaamaan, että otan, kun en osannut sujuvasti selittäämiten viimeksi kävi.
Loppupäivän vietin sitten kaupunkia mittaillen,lähinnä keskustan kävelykatuja. Kävin mm.
paikallisessa JJB-sportissa ja ostin Englannin, Rangersin ja Evertonin pelipaidat, kun ne sai
£8 kappalehintaan.
Lisäksi tuli ostettua divarista £0,5 Blackburnin mestaruuskauden video!
Tässä kuvassa näkymä yhdeltä Ipswichin kävelykaduista. Kaupunki on erittäin miellyttävä silmälle ja jalankulkijoille, koska keskustassa on lukuisia kävelykatuja ja pieni putiikkeja joihin voi pistäytyä sekä kahviloita ja ravintoloita moneen makuun.
Päivä olikin edennyt puoleen ja rupesi tekemään mieli huikopalaa, joten ostin paikalliselta The Hot Potato co:n myyjättäreltä paistetun perunan currykanakastikkeella .
Lisäksi ostin rypäleitä torilta jotka söin jälkkäriksi. Myöhemmin täydensin vielä varastojani porkkanoilla, toisella rypälesatsilla ja kolmella pullollisella vettä. Kävin vielä kysymässä The Hot Potato co:n myyjättäreltä, että miten kauan he ovat auki, jotta tulen ostamaan vielä toisen annoksen heidän tuotteitaan ja sekös huvitti myyjätärtä ja sain tietää että ovat 15 asti auki.
Niimpä menin ennen sulkeutumisaikaa ostamaan toisen annoksen ja nyt kanaa sienien kera.
Matkalla autolle kävin vielä kaupassa täydentämässä ruokavarastoani ostamalla edullisia ja tosi hyviä perunalepuskoita – ainakin peruna oli siinä pääraaka-aine ja maistuivat paljon paremmalle kuin englantilaisten leivät! Lisäksi salaattia ja juustoa – a vot, harashoo ja menin aterioimaan puiston penkille Portman Roadin yläpäähän. Illalla siirsin vielä auton paikkaa, koska lähellä maleksi muutama nuori roskista pystyssä pitäen ja kaljaa siemaillen ja minua aktiivisesti seuraten. Siirsin auton läheiselle Prospect roadille ja kävin tarkistamassa sopivan kävelyreitin stadionille ja takaisin autolle. Stadionin lähistöllä myytiin parkkitilaa ottelun ajaksi 5 punnalla – laillistettu ryöstö?
Ennen matsin alkua odottelin porttien avautumista ja sisään pääsin ensimmäisten joukossa, ja kävin vielä stadionin toiletissa ennenkuin ramppasin ylös omaan loosiini ihka ekojen joukossa toista tuntia ennen pelin alkua. Ennen pellajien lämmittelyä jäi aikaa lueskella otteluohjelmaa, ja sitten seurasin lämmittelyn alusta loppuun, kunnes itse tapahtuma käynnistyi.
10.Macken (pen) 1-0, 37.Lee 2-0, 53.Nugent 2-1, 56.Chilvers 2-2, 65.Whaley 2-3.
1. Nugent 2. Peters 3. Clarke
ITFC: Price, Wilnis, De Vos, Bruce, Harding, Peters, Legwinski, Noble, Richards (80.Roberts), Lee, Macken (80.Clarke).
Referee : P Melin
Ipsu aloitti ottelun vahvasti ja etenkin avaukseen päässeet Fabian Wilnis ja Jamie Peters olivat jatkuvasti esillä. Peters tosin hieman sähläten sai kun saikin yleensä pallon mukaansa ja hänen nopeutensa oli myrkkyä Prestonin puolustukselle. Samalta oikealta laidalta Wilnis tuki Ipsun hyökkäyksiä ja Carlo Nashin vartioimalle Prestonin maalille syntyi jatkuvasti vaarallisia tilanteita.
Preston ei kestänyt painetta ja 10 minutin kohdalla Matthew Hill kaatoi rankkialueella Mark Noblen ja pallo vietiin pilkulle.
Jon Macken harhautti Carlo Nashin vasemmalle ja laukoi pallon oikeaan alakulmaan
Alan Lee vei Ipsun jo turvallisen tuntuiseen 2-0 johtoon puskullaan, ja muutenkin ottelu tuntui
etenevän kotijoukkuuen määräämään tahtiin puoliaikaan asti. Myös yleisö oli vahvasti kotijoukkueen takana ja traktori pojat saivat ansaitsemansa aplodit poistuttuaan pukuhuoneeseen puoliajalle.
Huomasin jo pelin aikana, etten ollut ainoa paikalla oleva suomalainen, sillä vastapäisessä katsomossa ainoana fanien ripustamana banderollina komeili Suomen lippu! Ajattelin, että Qvarnbergin John on katsomossa, mutta taisin olla väärässä, sillä tietääkseni kukaan ELKin
suomalaisista Ipsu-faneista ei siellä vastapäisessä katsomossa ollut, joten tämän suomalaisen henkilöllisyys jäänee ikuiseksi arvoitukseksi?
Kuvan ylälaidassa näkyy suomenlippu, joten muitakin
meikäläisiä oli taas paikalla!
Puoliajalta kentälle palasi sisuuntunut Preston ja kotijoukkueella taisi olla liian hyvä olo jo ottelun puolivälissä. Yleisö tuki kuitenkin voimakkaasti traktori poikiaan ja aiheestakin. Mutta pelaajat kentällä olivat uinahtaneet ruususen uneen.
Prestonin kavennus tuli karkean virheen seurauksena, kun Fabian Wilnis puski pallon mv. Pricelle, mutta pusku oli löysä eikä
Price tullut heti vastaan, joten David Nugent pääsi katkomaan syötön ja kiersi Pricen ja pisti
pallon tyhjään pömpeliin 2-1.
Vain kaksi minutia myöhemmin Ipsun turvallisen tuntuinen 2-0 johto oli jo vaihtunut tasuriksi,
kun Liam Chilvers puski Graham Alexanderin pitkästä vaparista tasoituksen kenenkään estelemättä.
Otetlu jatkui Prestonin tahdittamana ja vieraiden itseluottamus oli huipussaan ja väistämätön vierasmaali tuli, kun Nugent karkasi oikealta sivustalta ylös ja keskitti, minkä Wilnis selvitti, mutta Whaley sai pallon vasemmalla ja latasi 20 metristä ohi hölmistyneen Pricen.
Town vastasi Richardsin keskityksellä jonka Nash katkaisi ja välittömästi toisessa päässä Hardingin pysäytti Nugentin erinomaisella taklauksella tämän pyrkiessä sisälle boksiin. Hyökkääjä sai varoitukseen osoitettuaan mieltään äänekkäästi oltuaan sitä mieltä että häntä otettiin väärin tilanteessa.
80 minutilla Ipsu otti Billy Clarke kentälle (ja Robertsin Richardsin tilalle) ja Macken joutui vaihtoon. Ote siirtyi Ipsulle ja tasoitus roikkui ilmassa – ja tuomari näytti viheltävän pelin lopussa Ipsulle pilkun, kun Chilvers rikkoi Billy Clarkea, mutta sitten kaikkien yllätykseksi
peliä jatkettiinkin rajaheitolla, vaikka käsittääkseni Chilvers sai tilanteesta varoituksen.
Kuvassa nro 24 on Fanien suosikkipelaaja Billy Clarke. Ainoataan 170 sm ja 64 kg Billy on 19
vuotiaana Ipsun lupaavin pelaaja, jolta odotetaan paljon, mutta mitä todennäköisemmin hän pelaa jo ensi kaudella jossain valioliigajoukkueessa!
Sekavan lopun jälkeen yleisö buuasi niin pelaajat, kuin tuomarinkin pois kentältä, eikä tunnelma ollut kovin auvoinen. Ipsun puolustus on ollut koko 2000-luvun todella surkea, eikä kukaan tee
sille mitään - mitä nyt itse olen ehdottanut mm. Tuomas Ahoa Ipsulle!
Kävelin autolle ja vaikka olin etukäteen katsonut ulosmenoreitin valmiiksi, niin apeana pilkkopimeässä ajelin harhaan ja jouduin kysymään tietä Colchesteriin. Loppumatka sujuikin
kommelluksitta ja mietin että huomenna on pakko nähdä reissun toinen kotivoitto!
Keskiviikko 18.10-06.
Aamulla klo 6.00 siirsin auton lähelle Layer Roudia ja kävelin takaisin kaupunkiin.
Linnan puistossa odottelin WC:n aukeamista jossa kävin aamutoimilla.
Puiston penkki oli sateen liukastama, joten putsasin sen ja seurasin kouluun ja töihin kiirehtiviä ihmisiä - samalla söin aamupalan ja odottelin auringon nousua usvaisessa ja kosteana kiiltävässä puistossa, josta oli loputkin kukkaistutukset kaivettu ylös?!
Aurinko ei sitten pilkottanut kuin hetken, joten lähdin kiertelemään kaupunkia. JJB-sportista ei enää löytynyt kuin Chelsean, ManUn ja Rangersin ym. suurseurojen vanhoja paitoja £10 alennushintaan. Paikallisen tavan mukaan kotiseuran paidat loisti poissaolollaan - niitä saa
vain seuran kaupasta. Yhdestä second hand shopista ostin Desmond Morrisin The Soccer Triblen punnalla.
Kävin välillä viemässä ostokset autoon ja pistäydyin Layer Roudille ja kuinka ollakkaan portit oli auki ja seuran miehiä töissä, joten kysäisin että voisiko käydä kentällä ja ottaa muutaman kuvan. Heti oltiin auliita stadionia näyttämään ja kyselemään mistäs kaukaa vieras saapuu, ja sitten tämä herrasmies vielä otti minusta valokuvan Layer Roudin viheriöllä. Valitettavasti tässä poseeraan Englannin paita yllä, kun en ollut VIELÄ käynyt seuran kaupassa paitaostoksilla. (valitsin neutraalin vaihtoehdon ennakkoon, ettei Ipsu-paitani herättäisi väärää huomiota).
Tämän jälkeen palasin vielä keskustaan ja etsin SAUNAA (!), minkä kyltin olin nähnyt pari päivää aiemmin. Halusin päästä kunnon pesulle, mutta eihän sitä enää vastaan tullut, joten kävin ruokakaupassa ja palasin autolle juuri sopivasti, kun alkoi ensimmäiset pisarat ropista niskaan synkkenevältä Colchesterin taivaalta. Söin ja otin tirsat autossa, mutta sade vain jatkui ja jatkui vangiten minut autoon ja hengitykseni huurruttaessa lasit sumeiksi.
Bensaakin oli niin vähän jäljellä, ettei turhan takia viittsinyt autoakaan lämmittää.
Iltapäivällä vankeus päättyi taivaan kirkastuessa - ja ajatuksen. Niimpä käppäilin läheiselle Layer Roudille ja U:n kauppaan. Lähistön talot edustavat Englantilaisittainkin vaurasta ja hyvinvoivan tuntuista aluetta, kuten kuvan talotkin osoittaa.
U:n kaupasta ostin liigajulkaisun lisäksi kolme otteluohjelmaa (Barnsley, Hudds, Scunthorpe),
kotiseuran lipun ja kaksi pelipaitaa ja kevenin £87. Seuraavaksi ticket officeen, missä selvisi, että Layer Roudilla on voimissaan perinteinen seisomokatsomo, joten tätä piti ehdottomasti kokeilla ja se huvi kevensi minua vain £19.
Reilua satasta keveämpänä astelin takaisin autolle ja sitten vielä jalan kartoittamaan tulevaa poistumisreittiä stadionilta, jotten illan hämärässä eksyisi väärille pientareille - etenkin kun sitä bensaa oli edelleenkin hyvin niukalti - tai muuten joutuisin selvittämään millaista ruokaa atämä kaara syö ja miten sitä syötetään.
Loppuilta vierähti ostoksiin tutustumalla ja ajan tappamiseksi matkakirjaa lukemalla - vaikka ei se aika kuole, mutta aika tappaa kyllä minut sitten aikanaan.
Välillä tuli taas noita häiröpuheluja - eli jotkut vanhat subut (?) jaksaa aina soitella kun olen ilmoittanut olevani matkoilla - saavat varmaan hyviä kiksejä?
Ilta kirkastui ja aurinkokin näyttäytyi ennen laskeutumistaan. Lähdin ottelupaikalle tuntia ennen matsin alkua, mutta olin auttamatta myöhässä, sillä parhaat paikat seisomokatsomosta oli menneet. Onneksi pääsin, kuitenkin nojaamaan seisomokatsomon perinteiseen tukikaiteeseen.
Tunnelma oli hyvä ja sitä pilasi ainoastaan muutama "urpo", jotka veti röökiä katsomossa, eikä
siihen kukaan puuttunut, sensijaan valokuvaamiseeni puututtiin, kun järkkäri havaitsi, että tällä
urpolla on kamera ja se vielä ottaa sillä kuvia - onneksi ehdin ottaa useamman foton, mutta 2-0
johtomaalin juhlintaa kuvattuani järkkäri oli kyljessä kiinni aina kun kentällä maalia juhlittiin.
18/10-06
28.Cureton 1-0, 56.Halford 2-0, 61.Iwelumo 3-0, 83.Duguid 4-0.
1. Halford 2. Cureton 3.Izzett
Colchester: Davison; Halford (88.White), Baldwin, Broen, Baker; Garcia (74.McLeod), Watson, Izzett, Duguid; Iwelumo, Cureton (81.Guy).
Sheffield W: Jones; Simek, Bougherra, Coughlan, Hills; Bullen (63.Lunt), Folly, O'Brien, Small; Tudgay (63.Talbot), MacLean (63.Burton).
tekopaikkaan, kun Greg Halfordin syöttö avasi Garcialle väylän maalille, muttaa vain Garcian
huono potku esti maalin ja Jones sai torjuttua vedon.
Avausmaali syntyi kun Halford harhautti toppari Bougherran ns. kebab-kioskille ja syötti Jamie Curretonin maalipaikkaan, eikä pöllöjen puolustus pystynyt kuin rikkomaan, ja Curreton pisti
pallon viileästi ohi Jonesin.

Jakso jatkui U:n painostuksen merkeissä, ilman että pöllöt olisi liihotelleet yhteenkään maalipaikkaan.
Toisen jakson alussa S.W. sai parhaan paikkansa, kun Steven MacLean pääsi tykittämään
maalivahdin alueelta tolppaan, mutta tämän lähemmäksi ei pöllöt palloa maalin saaneet.
Ottelu ratkesi, kun Halford tykitti 25 metristä ja veto upposi oikealta sivustalta vasempaan ylämummoon ja reissun upein osuma nähtiin sadionin himmeässä valaistuksessa.
Viisi minuttia myöhemmin Iwelumo lisäsi Wednesdayn kannattajien tuskaa, kun Garcian
kulman jälkeen ohjasi pallon tolpan juuresta sisään.
Upea ilta päättyi Karl Duguidin 20 metrin soolon jälkeen sijoittamaan 4-0 0sumaan ja
pöllöt nöyrtyi lopulta 4-0 Colchesterin käsittelyssä ja riemu oli sen mukaista kotikatsomossa
ja etenkin STAND UPissa. Lisäksi katsomossa tuntui olevan perin asiaatuntevaa porukkaa ja niin sedät kuin täditki kommentoivat ottelua kaiken aikaa - seisomokatsomossa ei juuri nuoria ollut eikä tietenkään lapsia. Reissun paras peli ja upein osuma (Halford), voiko muuta toivoa!
Toki voi, eli otetaan uusiksi keväällä! Ja toivottavasti silloin nähdään kentällä suomalaisväriä
sillä heti reissun jälkeen kuulin Myllykoskelta uutisen, että Sampsa Timoska on tulossa
Colchesteriin näyttämään kykyjä ja tekemään mahdollista sopimusta (kai vasta tammikuussa,
kun siirtoikkuna aukeaa).
Kävin vielä seuran kaupassa kiittämässä kaupan pojua ja tilasin tulevan kotiohjelman (so´ton)
n. 75v. mummolta!
Tämän jälkeen sompailin sysimustassa yössä Wauxhalilla kohden Stamstedia - eli pubit jäi väliin koska ne on kuitenkin yhä savuisia toisin kuin Irlannissa ja Skotlannissa, mutta ehkä sitten ensikerralla tehdään uusi aluevaltaus?!?
Torstai19.10-06.
Viimeisen yön vietin mailin päässä lentoasemalta levähdyspaikalla sateen ropistessa auton pellille. Nukuin heräämättä kertaakaan n. aamu viiteen, jonka jälkeen kävin vielä itse kastelemassaa ojanpiennarta ja starttasin huuruisen auton ja ajelin haamumailin alle 4 minuutin
kuin Roger Bannister (juosten) ja saavuin auton luovutuspaikalle, ja auton avaimet pudotin
niitä varten varattuun luukkuun. Söin lentoaseman aulassa viimeiset porkkanat (hyviä olivatkin) ja kulautin loput vedet, koska Englannistahan et mitään nesteitä lentokoneeseen vie
turvatarkatuksen ohi! Jonot turvatarkastukseen oli lohduttoman pitkät ja paniikkimieliala alkoi
iskeä, joten soitin Päiville töihin ja varmistin miten pitää menetellä, että saan lipun ja pääsen
turvatarkastuksesta läpi - ulkomuotonihan muistuttaa erehdyttävästi erästä Osamaa!
Rauhotuin ja sain ekana liput Blue1 lennolle, mutta olkalaukkua en koneeseen saanut, koska minulla oli toisena kassina täyteen ahdettu muovikassi - vaikkei minulla ollut lainkaan matkalaukkua.
Turvatarkastuksen jonossa matelin pari tuntia ja lopulta itse tarkastukseen, missä joudui taas riisumaan kengät (kuten Cardiffissa taannoin oltuani play off finaaleissa) ja laittamaan kaikki
tavarani ja takkini ym. romppeet läpivalaisuun. Ihmeekseni en reputtanut tarkistusta vaan sain jatkaa odotusaulaan ja myöhemmin junalla lähtöportille. Lento oli myöhässä ja olin täysin tietämätön finnairin lakosta, mutta Suomeen pääsin - tosin sen verran myöhässä, etten enään
ehtinyt pelaamaan sählyä, mutta eipä tässä sen enempää sähläämistä enään kaivannut, kun
pääsi oman kullan kainaloon näkemään unia miten Portman Roadilla kotijoukkue tekee maaleja
onneksi Päivi ei valittanut, että olen taas yöllä potkinut palloa sängyssä!
TOIVOTTAVASTI VIIMEISTÄÄN KEVÄÄN NOUSUKARSINNOISSA WEMBLEYLLÄ (oliskohan se jo vihdoin valmis) NÄHDÄÄN PELIEN MERKEISSÄ!